Sponsorzegels Jumbo stopt! Meld je nu aan aan voor een digitale clubkaart!

Suikerbrodenactie weer een succes!
16 april 2023
Suikerbrodenactie weer een succes!
16 april 2023

De sponsorzegelactie van de Jumbo gaat eindigen. Tot 2 mei staat de kast in de Jumbo waar je de zegels in kunt doen, deze komt na de verbouwing van de winkel niet meer terug. Tot 1 juli zijn de zegels in te leveren, tot die tijd kun je ze in onze brievenbus in de sporthal doen. Ga dus nog even lekker plakken, ruim al je keukenkastjes op en vraag oma om haar zegels aan Sparta te doneren. We kunnen het heel goed gebruiken!

De Jumbo gaat starten met een nieuwe actie om verenigingen te sponsoren, dit heet Scoor voor je Club. Er zijn al meer winkels die hiermee werken en wellicht volgen er ook nog meer in Zelhem. Wat moet je doen?

1. Ga naar https://scoorvoorjeclub.nl/club/?cmsId=6442389eabc0b069f052274c om direct je Digitale Clubkaart te activeren in de kaartenapp Dappre. In Dappre kun je zien wat je bij welke winkels in de buurt je kunt sparen en hoe je spaarpotten zich vanzelf vullen!

2. Koppel eenvoudig en veilig spaarpotten aan je eigen betaalrekening(en).

3. Wanneer je je boodschappen in de winkel met pin betaalt, spaar je automatisch voor onze club! Een percentage van jouw aankoop gaat namelijk naar de vereniging.

En weet je wat heel fijn zou zijn? Om dit nu meteen even te regelen. Het kost je twee minuten en Sparta is direct geholpen als jij je boodschapjes doet. En omdat nog niet alle verenigingen in Zelhem zich hebben aangemeld, krijgen we in verhouding nu een hoger bedrag uitgekeerd.
Enne, help je ook even de mensen die niet zo handig zijn met dit hele digitale gebeuren? Na één keer instellen hoef je niets meer te doen. En hoe meer bankrekeningnummers gekoppeld staan, des te meer geld voor onze club. En daar kunnen wij dan weer materialen van kopen en trainers van betalen.

Kijk voor meer informatie op: https://scoorvoorjeclub.nl/

Of scan deze code en ga direct verder op je telefoon: