Mini-toernooi in Zelhem

Sportkleding met korting kopen.
14 september 2019
Nieuwe shirtsponsor meisjes C1
12 november 2019

Een verslag van Brenda Peppelman.

Zaterdag 9 november speelden niveau 2 en 3 van de Spartamini’s voor t eerst een toernooitje in eigen sporthal. 

Omdat de belijning voorheen nog niet voldeed kon dit niet. Afgelopen zomer is dit gerealiseerd en konden we nu dus genieten van een mooie sportmorgen in eigen dorp! Niveau 2, met maar 3 speelsters deze keer, waren goed bezig. Ze concentreerden zich goed voor de opslag. Fien, nog maar net op volleybal, kon de bal er daardoor moeiteloos overheen slaan. 

Lott was van de tactiek en zag de gaten. Heel knap. Ook scoorde ze al een bonuspunt doordat ze de bal toetste (onderarms spelen) en deze daarna ving. Roos, ook nog maar pas op volleybal, vangt elke week meer ballen en krijgt de bal steeds beter over het net. Glunderende koppies! Dit alles zorgde ervoor dat ze derde werden. Heel knap!

Citroen, citroen, citroen, Sparta (bijna) kampioen!!

Niveau 3 geloofde vanaf t begin dat ze de beker zouden winnen. Lynn was hier heilig van overtuigd! Ze moesten nog wel even twee wedstrijden winnen, maar dat zou wel gaan lukken. Nou, dat geloof in eigen kunnen bracht ze heel ver. Het toetsen gaat bij deze meiden steeds beter, het doordraaisysteem ging al helemaal vanzelf en alle moeilijke ballen werden door Melissa van de grond geraapt. Ook hebben ze flink wat bonuspunten weten te bemachtigen door de bal niet over het net te gooien, maar deze bovenhands te spelen. Goed gedaan meiden! En tja, dan word je inderdaad eerste!

Al met al een geslaagde ochtend met dank aan iedereen die heeft geholpen (ouders, tc, medewerkers sporthal de Pol, organisatie Nevobo)! 

Voor foto’s ga naar Foto’s mini-toernooi!